Αρχική Σελίδα

Το μενού μας Φωτογραφίες Εστιατορίου Βιβλίο Επισκεπτών Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά

Translate to other languages

English

 

 

 


Η Ταβέρνα Δίκτη

Η Ταβέρνα Δίκτη άνοιξε το 1976 από τον Γιάννη Βερίγο, ως ένα από τα πρώτα παραδοσιακά εστιατόρια του Oροπεδίου, προσφέροντας στους επισκέπτες της μοναδικές παραδοσιακές Κρητικές γεύσεις από αγνά Λασιθιώτικα προϊόντα, σε ένα φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον και λειτουργεί συνεχώς από τότε. Σήμερα ο Μανόλης Βερίγος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση σε ένα πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον.

Το 2012 οι ιδιοκτήτες, σεβόμενοι τους πελάτες μας, που επί σειρά ετών μας τιμούν με την προτίμηση τους, ανακαινίσαμε την ταβέρνα μας. Η ανανέωση του χώρου μας έγινε με προσοχή και μεράκι, λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές και τις ανάγκες των πελατών μας. Η πέτρα συνδυάστηκε με το ξύλο σε αρμονικό παραδοσιακό στυλ, πετυχαίνοντας εξαιρετικό δέσιμο με το παραδοσιακό χωριό και το φυσικό τοπίο. Το τζάκι, το εσωτερικό αίθριο, ο πετρόχτιστος φούρνος, τα βαρέλια απ΄ όπου ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει μόνος του το δικό μας κρασί και ρακί , προσφέρουν άνεση, χαλάρωση και ζεστασιά στους πελάτες μας, στους φίλους μας.

Τον χώρο μας διακοσμούν παλιές φωτογραφίες με αξέχαστα πρόσωπα που έζησαν στο Λασίθι μιας άλλης εποχής, χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες που εκτελούν διάφορες εργασίες με τον πιο πατροπαράδοτο τρόπο (θέρος, αλώνισμα, λίχνισμα, ζύμωμα, τρύγος, ρακοκάζανο, αργαλειός, κλώσιμο, κ.α.)

H φιλοξενία μας και το γνήσιο οικογενειακό περιβάλλον στην ταβέρνα μας, η ποιότητα, οι μοναδικές γεύσεις, καθώς και οι εκπληκτικές τιμές, επιβραβεύονται ιδιαίτερα και από τους επί σειρά ετών πελάτες μας από χώρες όπως η Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία, Γερμανία, Ελβετία, ΗΠΑ κ.α. Με την άδεια των οποίων έχουμε δημιουργήσει αναμνηστικό άλμπουμ με τις παρέες τους στον χώρο μας.

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε συνδυασμό με το γλυκό ή το παγωτό σας της αρεσκείας σας και για τα βράδια στο DIKTI Bar μπορείτε να πιείτε το ποτό σας συντροφιά με επιλεγμένη μουσική.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(πατήστε για μεγέθυνση)


Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών και θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε σύντομα κοντά μας, για να μπορέσετε να βιώσετε και εσείς τη φιλοξενία μας και το νόστιμο φαγητό μας!


 


 


 

περισσότερα ...
 

 

Αρχική  |  Μενού  |  Gallery  |  Guestbook  |  Τοποθεσία  |  Νέα  |  Επικοινωνία |
© Copyright - DIKTI Tavern